FAQ

Services

call+ 555 000 844

Nettstedskart

  • HJEM
  • OM OSS
  • PRODUKTER
  • OPPSKRIFTER
  • KONTAKT
logo main logo dark logo light
  • HJEM
  • OM OSS
  • PRODUKTER
  • OPPSKRIFTER
  • Kontakt
  • Instagram
  • Facebook
logo sticky
  • HJEM
  • OM OSS
  • PRODUKTER
  • OPPSKRIFTER
  • Kontakt
  • Instagram
  • Facebook
Contact
logo main
  • HJEM
  • OM OSS
  • PRODUKTER
  • OPPSKRIFTER
  • Kontakt
  • Instagram
  • Facebook
January 6, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Unfiltered Honey
1 Like

Limonade

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat

Read More
January 5, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Raw Honey
1 Like

Honning-sennep

Voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint sunt in culpa qui officia des cupidatat non.

Read More
January 4, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Uncategorized
0 Like

Bakte, fylte epler

Bakt eple fylt med granola, kanel, nøtter og honning. Mmm!  Forvarm ovnen til 200 grader. Fjern eplets kjerne, og fyll tommerommet med din favoritt-granola, litt nøtter, kanel og honning. Stek eplet i 12-15 minutter. Server gjerne med en kule vaniljeis. Dette er den perfekte høst-desserten. Tips

Read More
January 3, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Uncategorized
0 Like

Hjemmelaget granola

Granola er enkelt å lage, godt for kroppen, og smaker nydelig. Det finnes mange oppskrifter der ute, og du kan plukke og mikse ulike nøtter og gryn og tørkede frukter etter eget  ønske, men vi mener definitivt at honning er en viktig faktor for en god granola. Her er et forslag på oppskrift so

Read More
January 2, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Raw Honey
1 Like

Honning til ost og kjeks

Dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia des null.

Read More
January 1, 2022
by mgsamitha@gmail.com
in Raw Honey
1 Like

Dalgona-kaffe

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur officia des.

Read More