Om oss

Pehan Produkter AS

jobber stadig for å utvide sortimentet, samt din forventning om hva honning er, og hva det kan brukes til. Vi har en spennende tid i vente!

Navnet, “Pehan”, kommer fra birøkteren som står bak merkevaren, nemlig Petter Hannevig. Petter debuterte som birøkter med den klassiske Ekte Honning”-boksen du garantert har sett i butikkhyllene, og kanskje også har på kjøkkenet ditt. I 1989 begynte Petter med import av honning da interessen for flytende honning ble større. Etterhvert som flere oppdaget honningen til Pehan, kom også behovet for å tenke nytt. Han måtte tenke større, og forbi sitt eget begrensede honning-anlegg da det ikke var mulig å produsere nok til bestillingene som rullet inn. Det var da Petter kom i kontakt med Svensk Honungsförädling AB. Deres anlegg var mye større, og begrensningene var tilsynelatende ikke-eksisterende. Petters tanker rundt nye lanseringer kom fort, og det var på tide å utvide sortimentet. I samarbeid med Scandinavian Design Group tok det ikke lang tid før den stilrene No.-serien fikk plass i butikkhyllene. Siden interessen for økologisk mat ble viktigere for nordmenn, sørget Pehan Produkter AS for å fylle hyllene med økologiske alternativer. Blant disse er både No. 1 Akasiehonning og No. 4 Kremet honning økologiske.

Vårt sortiment strekker seg i dag fra honning med smak av ingefær, til honning laget på daddel-palmer. Stadig kommer Pehan-teamet og Pehans samarbeidspartnere opp med nye og spennende ideer. Samarbeidet med Lindahls Handel gir muligheter for flere produkter innen søtning, som sirup og toppinger, sugar pastes og glasur, samt meieriprodukter som ost og yoghurt. I tillegg til i dagligvare kan du i dag finne oss på ulike hoteller, kantiner og kaféer landet rundt, og vi jobber stadig for at flere skal få tilgang på Petters honning. Vi har en spennende tid i vente, og håper du vil følge med på utviklingen.

sdf
“Biene”
sdf
“Birøkteren”
“Honningen”

vårt team av eksperter

Møt vårt lidenskapelige team av fagfolk innen honningproduksjon

Jon Bugge

Jon Bugge

Daglig leder

Sabine Hannevig

Sabine Hannevig

Salg og Produktutvikling

Petter Hannevig

Petter Hannevig

Konsulent

Anders Nygårdh

Anders Nygårdh

Innkjøper