Om oss

Historien

Pehan Produkter AS importerer og tapper honning til dagligvare, storhusholdning og industrien.

Pehan står for Petter Hannevig som startet opp som birøkter før han begynte med import av honning i 1989. Det startet med Ekte Honning boksen som fortsatt har sin plass i butikkhyllene før interessen for flytende honning ble større og sortimentet utvidet seg.

Etterhvert merket man at honning salget økte jevnlig da folks interesse Pehan sin honning ble større og større, det var på tide å tenke fremover.

Petter Hannevig ønsket å se muligheten for framtidens produksjon da han så sine begrensinger med eget anlegg, vi klarte ikke å produsere nok til bestillingene.

Det var da Petter kom i kontakt med Svensk Honning foredling med sitt store moderne anlegg i Sverige. Her var det ingen begrensninger og tanker rundt nye lanseringer kom fort, det var på tide å utvide sortimentet.

Med hjelp fra Scandinavian Design Group kom vi frem til et nytt og spennende design som skulle gi kundene ett større sortiment.

Interessen rundt økologi ble større og derfor har Pehan Produkter stort fokus på å fylle hyllene etter det behovet, økologisk kremet og flytende honning ble en del av dagens nummer serie Petters honning.

I dag er det ikke bare i dagligvare du finner Petters honning, men også blant hoteller, kantiner og kafeer. Og vi jobber for at flere skal få tilgang på Petters honning.

Gjennom samarbeidet med Lindahls Handel gir det mulighet til flere produkter innen søtning som sirup og toppinger, suger paste og glasur, også meieri produkter som ost og yoghurt.

Vi har en spennende tid i vente…

Svensk Honungsförädling har:

  • Sterk tilgang på Øko-sertifisert honning
  • 50 års erfaring og etablerte innkjøpskanaler
  • Nord-Europas mest moderne honning-fabrikk med kapasitet på mer enn 4000 tonn
  • Egne datterselskap i Serbia og Kaukasus
  • Markedsleder i Sverige